Hyvin vaihtelevalla tahdilla kirjoittelevan viisitoistavuotiaan helsinkiläisen tytön elämää, valokuvia, kirjoituksia ja joskus jopa runoja.

torstai 27. lokakuuta 2011

Päänsärkyä

Piti laittaa joku kuva, joten kaivoin tiedostoista esiin tän kuvan
itestäni, jonka otin varmaan jossain vaiheessa alkusyksyä. En
muista. Näytän siinä hassulta ja kyllä, peilin kautta otettu ja
kyllä, puhallan peiliin. Btw, rakastan tota huivia: ostettu kai
nykistä, kummi toi äidille mutta mä omin sen. Pehmee ja lämmin!

Heipähei taas vaan kaikille, jotka saattavat lukea blogiani!

Tänään en taaskaan ollut koulussa, koko eilisen päivän päätä särki, en yöllä pystynyt kunnolla nukkumaan sen takia eikä se aamullakaan ollut parantunut. Nyt ei kyllä enää särje, jos särkisi, en olisi koneella.
Tämä päivä on tähän asti kulunut nukkumiseen, koulutöihin ja koulutöihin... Jossain vaiheessa pitää lähteä käymään koiran kanssa ulkona.
Anteeksi muuten siitä, että en ole aikoihin kirjoittanut tarinaa tai kuvannut valokuvia: koulu on vienyt ihan hirveästi aikaa. Yhden unitarinan, jonka kirjoitin viikko sitten koulussa, voisin tänne kyllä laittaa ja yksi ehkä halloween -aiheinen tarina on kesken. Kumpaakaan näistä en kylläkään ole kirjoittanut koneelle, enkä tiedä, onko aikaa: ne koulutyöt puskee päälle ja meen viikonlopuksi pikkuisten partioretkelle mukaan. Siitä tulee hauskaa, mutta vie aikaa ja sunnuntaina, kun pääsen kotiin, on taas kokeisiinlukua tiedossa. Rasittavaa, sanoisinkos.
Eilen oli ensimmäinen joulunäytelmäharjoitus (kerroin näytelmästä edellisessä tekstissä, lue se jos ajattelit äsken 'häh'). Olisi ollut kivaa, jos olisin itse päässyt harjoittelemaan lavalle, mutta ei, siellä treenattiin vasta prologia ja kohtauksia 1 ja 2. Itse oon kohtauksessa 4, ensi keskiviikkona sitten... Mutta kivalta vaikuttaa tää homma. Oon varmaan kolmosen joulusta oottanu tätä, toivottavasti odotus palkitaan. Sen verran kyllä opin, että ensi kerralla otan neuleen mukaan: katsomossa istuminen on sanoisinkos puuduttavaa, vaikka koulukavereille on kyllä hauska naureskella.
Eilen koulun jälkeen kävin ystäväni kanssa koulun lähellä olevassa Siwassa ostamassa välipalaa, kun onnistuin taas pitkästä aikaa mokaamaan pahasti. Olin kerännyt ostokset ja jonotin jo kassajonossa. Ostokset; fetakolmioleipä, päärynä ja mangopilttipurkki, olivat monimutkaisessa kasassa käsissäni ja kaivoin laukustani lompakkoa, kun kuului kunnon pamahdus. Säikähdin melko lailla ja katsoin maahan: pilttipurkki oli tippunut maahan ja sananmukaisesti räjähtänyt rikki. Kassaneiti kumartui katsomaan, huokaisi ja kutsui jonkun siivoamaan sen pois. Kävin hakemassa uuden, ei tarvinnut maksaa rikkimennyttä. Nolotti aika lailla...
Kai sitä ois vielä vaikka mitä kertomista, mutta just nyt ei tuu mieleen. Luultavasti sitten tulee, kun julkaisen tän, mutta voi voi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti