Hyvin vaihtelevalla tahdilla kirjoittelevan viisitoistavuotiaan helsinkiläisen tytön elämää, valokuvia, kirjoituksia ja joskus jopa runoja.

torstai 6. lokakuuta 2011

Läksyjä

Okei, mun pitäis oikeesti rajottaa näiden päivitysten tekemistä. Kuinkahan mones tääkin on tänään? Mutta ehkä niitä tarinoita ei lasketa, jookos?
Kyllä, tänään taas pidän tylsää tekemällä läksyja ja lukemalla kokeisiin. Illalla olisi futistreenit, mutta olen vielä sen verran toipilas, ettei varmaan ole järkeä mennä tuonne myrskyyn sairastumaan uudelleen. Muuten, tuosta myrskystä, eikös olekin jännää, että tuo mikä tuolla ulkona nyt riehuu, on tullut tänne meille Atlantilta, jos oikein muistan. Luvassa (Metro-lehden mukaan, luin bussissa) jopa 25-30 m/sek tuulta! Se on jo kovaa. Ajattele, jos päästät lehden irti kädestäsi, se on sekunnin päästä kolmenkymmenen metrin päässä! Hui.

Ruotsinkirja, fyssankirja, vihko, kalenteri, penaali, ruotsin-
vihko, tietokone, fyssanvihko.
Oikeesti, täytyy olla toosi tylsää, jos sortuu tekemään tällaisia kollaaseja. Kyllä, ruotsin- ja fyssanläksyt ovat todella tylsiä, mutta silti...
Tosiaan, täytyy kertoa tuosta kalenterista. Se on ihana (se on siis tuo pastellinsävyinen vihko tuossa koulukirjojen päällä), ostin sen suomalaisesta ja kirjoitin sinne ihan itse kaikki päivämäärät ja muut, koska en löytänyt kivaa kalenteria ja tuo vihko oli ihana. Tein sen kesäloman viimeisellä viikolla, jolloin mulla oli tosi tylsää, koska parhaan ystäväni pikkuveli oli vatsataudissa emmekä voineet tavata, joten teimme molemmat kalentereja jutellen Skypen välityksellä. Joopa joo.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti