Hyvin vaihtelevalla tahdilla kirjoittelevan viisitoistavuotiaan helsinkiläisen tytön elämää, valokuvia, kirjoituksia ja joskus jopa runoja.

lauantai 8. lokakuuta 2011

Myrskyn väri

Hyvää lauantaiaamua toivottelen täältä työpöytäni äärestä!
Olin tuossa joku ilta tällä viikolla, taisi olla torstai, kuvaamassa metsässä. Koiran kanssa lenkkeily on hyvä syy häipyä ulos kameran kanssa.
Sinä iltana tuuli hirveästi, oli pimeää ja taisi olla satanutkin. Kuvaaminen sellaisissa olosuhteissa on sanoisinkos haastavaa... Kuvista tulee hirvittävän sumeita ja värit näyttävät omituisilta. Tulee väkisinkin taas ajatelleeksi sitä, kuinka paljon sitä järkkäriä haluaakaan ja tarvitseekaan... Mutta rahaa on sen verran kuin on, ei se ole ihan realistinen haave. Uusi akkukin pitäisi kameraan ostaa, koska akku loppuu jo muutaman kuvan jälkeen, torstainakin sain otettua ehkä kuusi kuvaa... Ihan hirvittävän rasittavaa.
Mutta noista kuvista. En voinut muokata niitä lahes ollenkaan mihinkään suuntaan, tuollainen väri niissä oli luonnostaan.

Metsätie. Ja tuolla on kyllä jo asfalttitiekin takana...

Koivu. Siinä vieressä oli lyhtypylväs, siitä valo.

Märkiä, syksyisiä lehtiä.

Erittäin sumea maisema, nolottaa sen laittaminen tänne...
Jotain hienoa siinä kuitenkin on...
Sitten kuulumisia. On pakko kertoilla nyt jotakin.
Eilen alkoi syysloma, meillä on viikon mittainen, ihanaa! Koulun jälkeen menin yhden ystäväni luo yhdessä toisen ystäväni kanssa: juteltiin, naurettiin, syötiin, pelattiin Monopolia (hehhee, minä voitin ylivoimasesti: omistin hirveästi rahaa, viisi hotellia (muilla ei ollut edes yhtä taloa) ja mannerheimintien ja sieltä välistä vaikka mitä) ja pidettiin hauskaa. Hehe. Kotona olin sitten joskus yhdeksän ja kymmenen välillä... Bussimatka siihen aikaan ei ole maailman mukavin.
Tänään sitten teen luultavasti koulutöitä, että saisin ne pois alta ja sitten ihan vaan oleskelen: suurempia suunnitelmia ei ole. Koulutöitä on ihan liikaa, bilsassa suo- ja metsäraportti (ihan hirvittävän pitkä, vaikea ja monimutkainen) ja muissa aineissa olen jäänyt hieman jälkeen, joten ainakin ranskaa pitää lukea. Ja kokeita on rästissä: syysloman jälkeinen viikko vaikuttaa hirveältä. Maatantaina ussan koe, tiistaina kemman, keskiviikkona äikän, torstaina ruotsin koe ja bilsan kasvitentti, perjantaina ei kai (toivottavasti) ole sitten mitään.
Tiedoksi: kirjoitan yhtä tarinaa, joka tulee tänne luultavasti joko tänään tai huomenna. Huomiseksi sen pitäisi olla koneella, joten kirjoitan sen varmaan tänään koneelle.

Tästä tulikin nyt sitten ylipitkä, anteeksi... Kommentteja, kiitos!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti