Hyvin vaihtelevalla tahdilla kirjoittelevan viisitoistavuotiaan helsinkiläisen tytön elämää, valokuvia, kirjoituksia ja joskus jopa runoja.

keskiviikko 30. marraskuuta 2011

Kuulumisia

Heippa!

En ole taas hetkeen kirjoitellut, joten saatte nyt kuulla ihan kaiken.
Tai ette oikestaan, mutta ei se mitään. Kukaan ei kuitenkaan haluaisi kuulla kaikkea ja itse asiassa sen kertominen olisi täysin mahdotonta... Joo, mäkin tykkään ajatuksistani ja siitä, miten niihin voi eksyä...

Kirjottamistilanteestani sen verran, että kirjotan nyt kahta novellii, joista ainakin toinen löytää tiensä tänne valmistuttuaan. Toinen menee mun novellikokoelmaan, jossa on ihan sika hyvä idea (kiitos siitä ystävälleni, ehe) mutta joka on ihan alussa vasta ja josta ei sen enempää (koska oon tyhmä ja kunnianhimoinen ja haluan ja unelmoin, että saisin sen joskus julkaistua). Alotin sen kirjottamisen eilen, yhä eka novelli kesken. Että jossain vaiheessa saatte luultavasti luettavaksenne fantasianovellin. Just nyt ei oo oikeen ollu inspistä.
Kidutan teitä lumisilla ja jouluisilla kuvilla. Muahhahhaa.
Viime talvena oon ottanut.
Ja valokuvaus on yhä vain jäissä. Haluan sen järkkärin... Viikonloppuna pääsin kuvaamaan yhen meiän partion johtajista yli-ihanalla järkkärillä ja kuume nousi taas... Luultavasti niistä kuvista tuli kyl ihan surkeita, mulla kesti jonkun aikaa tottua kameraan. Tähän postaukseen kattelin sitten vanhoja kuvia, joita muokkailin. Ihan kivoja, mun mielestä.
Tänään sitten alkoi valinnainen taloustieto. Ei vaikuttanut erityisen kiinnostavalta, koko luokka vaan nukkui, ite leikkasin vihon kannesta irti ympyrää (ehe). Aineen paras juttu toistaiseksi on ihmiset, jotka siellä on, ihania ihmisiä. Tänään oli myös joulunäytelmäharjoitukset parin viikon tauon jälkeen... Ihan turhaan siellä olin, ei ollu mitään tekemistä ja pääsin kotiin nälkäsenä kuudelta. Huomenna vielä on se paljonpuhuttu ruotsin viiden verbin verbikoe, josta pitäis saada täydet... Luen siihen vielä huomenna.
Huomaatte varmaan, että taas tuli uus ulkoasu. Koko ajan on mennyt yksinkertasempaan. Tykkään kyl tästä perusmustavalkosesta. Jotain banneria suunnittelen, mutta saas nähä kuin kauan siinä tulee kestämään.

Että tämmöstä. Haaste nyt sai toistaiseksi jäädä, joku päivä lupaan kuvata sen asuni ja laittaa sen tänne, mutta kun kamera on mitä on enkä oo kotona valoseen aikaan (kouluun lähtö pimeellä, koulusta tulo pimeellä... tosi raivostuttavaa). Kommentteja ja klikklik!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti