Hyvin vaihtelevalla tahdilla kirjoittelevan viisitoistavuotiaan helsinkiläisen tytön elämää, valokuvia, kirjoituksia ja joskus jopa runoja.

torstai 24. marraskuuta 2011

Haaste ja perussähläystä

Tervehdys vaan kaikille ♥

Viime keväänä lätäköstä otin kuvan pikkusiskon saappaista
ja tänään se pääsi muokkaukseen. Kommentteja?

Kerrompas nyt vähän päivästäni koska tätähän te kaikki olette niin innokkaasti odottaneet, saada kuulla mun tylsästä elämästäni... Kuitenkin. Tänään koulussa oli ihan hirvittävän vaikea fyssankoe, meni päin sanonko mitä. Ainakin luultavasti- usein, kun oon ajatellut että meni surkeesti niin oon saanukkin n. kympin... Ens viikolla sitten saatan saada tietää. Tosta tulikin mieleen, valittelin jossain postauksessa hissankokeesta. Maanantaina saatiin sitten ne takaisin, aattelin, että meni ihan surkeesti, mutta 9 ½ sieltä tuli. Ei mun parasta hissa-laatua mutta hyvin kummiskin.
Koulun jälkeen oli tarkoitus mennä yhdelle ystävälle, käveltiin sille bussipysäkille, mistä sen bussit lähtee (ihan toisella puolella kuin se pysäkki, jolta mä kuljen) ja sitten sen äiti soittaakin että se ei sovikaan. Noo, siitä sitten vaan menin sillä ainoolla bussilla, jolla mä pääsen siltä pysäkiltä, mutta joka on ihan tajuttoman hidas. Kotiin pääsin sitten kakskytä minuuttia myöhemmin kuin normaalisti.
Sitten pikku hengähdystauon jälkeen lähin mun uusilla, ihanilla kengillä Itäkeskukseen ostamaan itelleni nimipäivälahjaksi (huomenna nimpparit) Sherlockin ekaa tuotantokautta (♥♥♥) sekä ekaa joululahjaa, josta en kerro sen tarkemmin koska sen kohde lukee tätä blogia aina silloin tällöin. Noo, kun olin ulkona, pengoin laukkuani enkä löytänyt kännykkääni... ei kun takaisin sisälle etsimään. Koska sitä ei näkynyt, jouduin lähtemään kävelemään sitä koulumatkaa takaisinpäin. Eipä kännykkää näkynyt, mutta silti lähdin itikseen. Bussissa istuin varmaan kolmella eri paikalla... ensimmäisen annoin vanhalle miehelle, joka kulki kävelysauvoilla, toinen oli keskiovilla joten lähdin siitä kun bussiin pelmahti kuusi pikkulasta, rattaat ja nainen.
Itiksen Anttilasta on mahdoton löytää mitään. Ties kuinka pitkään pengoin hyllyjä, yritin löytää niitä kahta dvd-boksia, ei löytynyt. Kassalla sitten sanottiin, että sitä toista ei ole edes valikoimassa, mutta Sherlockeja pitäisi kyllä olla. Menin vielä etsimään, eipä Sherlockeja löytynyt mutta se toinen löytyi... Asiantuntevaa palvelua. Stockalta onneks Sherlocit löyty ensi yrittämällä.
Kotona piti sitten harjotella ranskan tunnille - huomenna pitäisi osata ulkoa vuoropuhelun toinen rooli. Onneks vaan viis replaa. Äsken luin niitä ääneen ja sain varmaan ensimmäistä kertaa viiteen vuoteen kuulla, että äännän hyvin...

Sitten: päätin ruveta tekemään tällaista haastetta muiden päivitysten ohella. Löysin sen tästä blogista. Päätin sitten aloittaa heti tänään, joten etsin kamerastani yhden viimekesäisen, hauskan kuvan jossa minä olen ja muokkasin sitä Picknikillä. Näitä haastepäivityksiä ei siis tule läheskään joka päivä. Saa nähdä, saanko koskaan valmiiksi...
Päivä 01: kuva sinusta
Päivä 02: kuva siitä, mitä sinulla oli tänään päällä
Päivä 03: kuva siitä, mitä teit tänään
Päivä 04: kuva aamustasi
Päivä 05: kuva jostakin mistä haaveilet
Päivä 06: kuva viime kesästäsi

Päivä 07: kuva minne haluaisit mennä
Päivä 08: kuva lempikengistäsi
Päivä 09: kuva siitä, mitä söit lounaaksi
Päivä 10: kuva siitä, mitä haluat tehdä juuri nyt 
Päivä 11: kuva lempijuomastasi
Päivä 12: kuva suosikki ruoastasi
Päivä 13: kuva jostain mitä pelkäät
Päivä 14: kuva unohtumattomasta hetkestä
Päivä 15: kuva sinusta ja ystävästäsi
Päivä 16: kuva kännykästäsi
Päivä 17: kuva huoneestasi
Päivä 18: kuva jostain, mitä haluaisit tehdä ennen kuolemaasi
Päivä 19: kuva, joka saa sinut nauramaan

Päivä 20: kuva jostain mitä teet joka päivä
Päivä 21: kuva hetkestä jota kaipaat
Päivä 22: kuva henkilöstä jonka haluaisit tavata
Päivä 23: kuva jostain mitä rakastat
Päivä 24: kuva henkilöstä jota ihailet
Päivä 25: kuva joka saa sinut hymyilemään
Päivä 26: kuva harrastuksestasi
Päivä 27: kuva, joka tekee sinut surulliseksi
Päivä 28: kuva parhaasta puolestasi/osastasi
Päivä 29: kuva siitä miltä sinusta tuntui tänään
Päivä 30: kuva onnellisesta muistosta


Klikkaa niin näet isona. Muokkaukset menivät vähän yli (?) ja kiitos ihanalle ystävälleni, joka kuvasi ♥

Kommentteja ja pikanäppäimiä (niitä voi painaa montaakin, vinkvink), kiitusta! Ja viikonloppuna ei tule päivityksiä, olen partioretkellä (JEE!!).

3 kommenttia:

  1. Sua nyt ei varmaan pätkääkään kiinnosta mun lässyn lässyn lää -kommentit, mutta laitan niitä silti (kaksi syytä: 1: kiusaaminen on kivaa, muahahah, 2: haluat kommentteja, joten yritän niitä järjestää, ainakin kohtuullisen määrään.
    Niin
    että
    Mäkin haluan jonkun tollasen "fanituskohteen" :S En tässä nyt ala selittään enenpää enkä sen tarkemmin... Mut fanituskohteen tahon silti. Kaikki tajus.
    Ja toi haastejuttu kuullostaa kivalta, yritä vaan laittaa noita kuvia ;)

    VastaaPoista
  2. Eijei, mua kiinnostaa ihan oikeesti : D Jos ei muuta, niin siitä tulee semmonen olo et on oikeesti joku jolle näitä kirjottaa ;)) Joten jatka kommentoimista ihan rauhassa : D
    tajusintajusin, ilman fanituskohteita elämä on tylsää :D Tai ei tylsää, mutmut... itellä oli aika pitkään sillai, et ei ollu mitään fanitettavaa, mut nykyään mul on tuhat eri asiaa.
    Yritän (: Se kamera vaan on mikä on...

    VastaaPoista
  3. Tai, onhan mulla tavallaan "fanituskohteita" :D Mut ei sillain, ja suurin osa jotka ne "tietää" -ja niitä on hyvin vähän - (sori jos lainausmerkit ärsyttää, ja noilla meinaan nyt sitä, että kukaan ei tiedä TÄYSIN näitä mun sekopeisiä juttuja, jotka nyt liittyy tähän fanitushöskään ja oon maailman mahtavin selittäjä <3) ei sitten ota sitä vakavasti... Enkä nyt mainitse niitä tässä kaiken kansan edessä, ei sillä, unohda, ei mitään kiinnostavaa :DD Oon fiksu. Ja paras. Jne.

    VastaaPoista