Hyvin vaihtelevalla tahdilla kirjoittelevan viisitoistavuotiaan helsinkiläisen tytön elämää, valokuvia, kirjoituksia ja joskus jopa runoja.

keskiviikko 23. marraskuuta 2011

Runoilua ja Laurenaa

Heipähei!

Tänään saatte lukea kolme runoa ja kuulla, ketä kuuntelen nykyään youtubesta koko ajan! Odotatte varmaan todella innokkaina. Ironia on aina yhtä mukavaa (jos joku ymmärsi niin tosi mukavaa).
Nää kaikki kolme runoa oon kirjottanu sängyssä. Kaksi ekaa toissapäivänä ja vika eilen. Kaikkien ideat varastin kirjasta nimeltä Kirjoittamisen ihanuus - nuoren kirjoittajan opas. Ihana, ihana kirja jota suosittelen kaikille, joita kirjoittaminen edes etäisesti kiinnostaa.
Kahden ensimmäisen runon ensimmäiset säkeet olen varastanut eri runoilijoilta (se oli yksi tehtävä siinä kirjassa). Ensimmäisen runon ensimmäisen säkeen (Pelkäsin unia ennen) on kirjoittanut Eino Leino ja toisen runon alun, Lapsuuden viimeisenä yönä, on kirjoittanut Kirsti Kuronen. Älkää pelätkö, en kirjoittanut tosesta runosta sellaista mitä siitä tulee ekana mieleen.
 Mitäs tykkäätte? Molemmat kirjotin siis melkoisen väsyneenä, joten uniteema paistaa läpi. Tämän viimeisen keksin sillai, että olin jo sammuttanut valot ja valmiina nukahtamaan kun Inspiraatio Iski. Joten valo päälle ja kirjoittamaan vaan ♥ Tämäkin perustuu Kinkon harjoitukseen, joka kuului suunnilleen näin: 'Kirjoita runo, jonka ensimmäinen rivi alkaa Harvoin... ja viimeinen rivi alkaa Milloinkaan... Välissä voi olla yksi rivi tai noin 213.' Kuten saatatte huomata, fuskasin vähän: se on kolmanneksi viimeinen rivi joka alkaa Milloinkaan...

Sitten toiseen lupaamaani aiheeseen - Laurenaan. Hän taitaa olla kanadalainen tyttö, joka laulaa ja sanoittaa aivan yli-ihanasti. Tässä mun lempparilaulu, jonka ihana ystäväni minulle näytti (kiitos!). Ja hei - jos joku osaa kertoa, miten noita youtubekappaleita voi laittaa ilman videoo tähän blogitekstiin, olisi ihana ja kertoisi? Oon huono.


Kiitos ja hei hei ja kommentteja ja pikakommenttinappuloita?

2 kommenttia: