Hyvin vaihtelevalla tahdilla kirjoittelevan viisitoistavuotiaan helsinkiläisen tytön elämää, valokuvia, kirjoituksia ja joskus jopa runoja.

lauantai 7. tammikuuta 2012

Snow!

Moikkamoi :)
Tiedän kyllä, että lunta on ollut jo vähän aikaa, mutta tänä aamuna se vasta tuntui todelliselta. Aamulla heräsin, siinä puoli kymmenen aikaan nousin sängystä ja menin olkkariin, katsoin ulos ja huokaisin, koska ulkona näytti niin kauniilta. Heti ikkunamme takana on pari mäntyä, jotka olivat aivan valkoisenaan lumesta ♥ Rakastan talvea. Silloin kun on kunnolla lunta ja pikkupakkanen.
Ruoan jälkeen iltapäivällä lähdin ulos kuvaamaan. Kuvasin lyhyehkössä ajassa 41 kuvaa, joista tähän tuli muokkaamattomat 16 kappaletta. Nookei muokkasin kokoa, koska kaikki kuvat ovat kokoa 5184x3456 ja muokkaan ne aina kokoon 1111x741, paitsi pystysuuntaiset, jotka on koossa 1111x1666. Joitain kuvia muokkasin enemmän, koska PhotoFiltre oli tajuttoman hidas ja otin käyttöön Picnikin enkä voinut vastustaa kiusausta. Kuvat omituisessa järjestyksessä.












 Kommentteja (:?

2 kommenttia:

  1. Mäkin oon kuvannu tätä ihanaa talvee :D oikeesti, varsinkin eilen ja tänään, täälkin oli ihan tajuttoman kaunista kun lumi on kuorruttanut kaiken mahdollisen♥ ja sitten kun aurinko paistaa♥ Tosin mun ne kuvat on aika tylsiä kun niissä on pelkkiä valkoisia puita... mut mä en kyllästy niihin enkä näihin maisemiin tääl ympärillä♥ paljon sydämiä♥

    VastaaPoista
  2. Talvi on ihanaa sillon kun on tällasta ♥ Eikä semmoset kuvat nyt oo mitään erityisen tylsiä vaan just ihania ;D

    VastaaPoista