Hyvin vaihtelevalla tahdilla kirjoittelevan viisitoistavuotiaan helsinkiläisen tytön elämää, valokuvia, kirjoituksia ja joskus jopa runoja.

maanantai 23. tammikuuta 2012

I'm soo sorry but...

Heippulei näin maanantai-iltana.

Anteeksi kovasti kun en ole taaskaan kirjoitellut ollenkaan. 
Vanha selitys: on ollut koulu- ja muita kiireitä. En ole ehtinyt olla koneella. Eikä toisaalta ole sen ihmeempää tapahtunutkaan...
Tota muun muassa on tänään tullut kuunneltua. En oo kuunnellut tolta bändiltä mitään muuta kuin tän yhden biisin, mutta tykkään tästä + musavideo on vaan niin hieno.

Mitäs olen tehnyt viime aikoina? Hyvä kysymys... Mietitääs.
Tänään oli lähes perus koulupäivä, kiljuin Sherlockin (♥♥) takia ystäväni kanssa miltei koko päivän, käytiin luokan kanssa Dokkinossa, se oli aikas tylsää... viis lyhyttä dokumenttia ihan asiasta mut kuitenkin, oli se kuiteskin kivempaa kuin normikoulupäivä, varsinkin kun oltiin sitten kaupungilla sne jälkeen (: Samaisen ystäväni kanssa jäätiin hetkeksi kiertelemään, käytiin Akateemisessa ja Seppälässä, ite en ostanu muuta kuin yhden kirjan, josta en voi kertoa ennen keskiviikkoa ;D

Tätäkin on tullut kuunneltua tänään. Sekä Aha:n että Simon & Garfunkelin löysin isän ansiosta...

Viikonloppuna olin ensin perjantaista lauantaihin toisen ystäväni luona yökylässä. Pelattiin Wiillä Super Mario Brossia, oli ihan hirveen hauskaa ♥ Sen kunniaksi:
Ite pelasin sinisellä Toadilla (:

Lauantaina menin sitten isovanhempieni luo yöksi, sinne tuli myös pikkusiskoni ja serkkuni. Pelailtiin, puhuttiin politiikkaa (tai no mä aivopesin nuorempia sukulaisiani ♥) ja oli hauskaa.

Viime tiistain jälkeen ei sitte kai ole tapahtunut mitään erityistä muuten...

Ootteko te seurannut yhtään pressanvaaleja? Ite oon kiinnostunut, harmittaa, että oon vasta neljätoista enkä voi äänestää. Ite oon vahvasti Haaviston kannalla, ois mahtavaa jos suomeen tulis ystävällinen, avoin homopresidentti! Se antais Suomesta mahtavan kuvan...

Onko postaustoivomuksia jollain (:? Jos tulee mieleen, laittakaa viestiä. Yritän päivätellä useammin, mutta kun ei ehdi niin ei voi mitään.

Tällä kertaa saitte vähän musiikkiakin ;)) Kommentteja, kiitos ♥

2 kommenttia:

  1. eikä, ihan paras peli toi mario :DD meil on kans se wiille, ja kolme kapulaa, niin aina kun yks mun ystävä on meillä, me automaattisesti pelataan tota, yksin se on iha tylsää (koska oon pelannu sen läpi, hehheh...) mut kavereiden kaa on ihan sama vaikka olis menny sen tason kymmen kertaa :D
    Ja meil oli koulus semmoset varjovaalit, toiselle kierrokselle pääs Sauli Niinistö ja Timo Soini. Ja nii, Haavistosta, toisille se antais, mut mieti sit esim. Italiaa joka on katolinen maa, ne ei hyvällä silmällä katto homoja, ristiriitaista. koulus just hissantunnilla keskusteltiin tästä, kun hissanope opettaa myös yhteiskuntaoppia ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehhee se on kyllä totta, kaikki on paljon hauskempaa kavereiden kanssa ;D
      Meilläkin oli koulussa, mutta siinä sai äänestää vaan ysit ja lukiolaiset, ihan tyhmää kun ei kasit... Toi tulos mikä teiän koulussa tuli, sehän oli valtakunnallinen tulos... Meiän koulus (onneks, mun mielestä) tokaks kyl tuli Haavisto eikä Soinia :DD Niin, oishan se vähän vaikeetakin varmaan mut kuitenki ku Suomea mainostetaan niinku suvaitsevaisuuden ja tasa-arvon maana niin ois se mun mielestä ihan mahtavaa ((:
      Sori, jos mut päästetään puhumaan politiikkaa se ei lopu koskaan...

      Poista