Hyvin vaihtelevalla tahdilla kirjoittelevan viisitoistavuotiaan helsinkiläisen tytön elämää, valokuvia, kirjoituksia ja joskus jopa runoja.

tiistai 3. tammikuuta 2012

Nimettömiä kuulumisia

Heippulei :)

Nyt on sitten viimeinen viikko joululomaa... tosin sitä ei kyllä saisi ajatella, se kun vaan masentaa ainakin mua. Joululoma on ollu toosi kiva, täynnä laiskottelua, herkkuja, leffoja, kirjoja... Just sellainen kuin loman pitääkin olla. kavereita ei kyllä ole tullut tavattua yhtään liikaa, mutta onhan lomaa vielä jäljellä ;)

Tosi inhottavaa, nyt sataa vettä ja kaikki se ihana lumi joka satoi eilen sulaa... Eilen tuntui niin ihanalta mennä ulos siihen lumiseen maisemaan, tuntui siltä että talvi halusi pyytää anteeksi myöhästymistään kaatamalla niskaan kerralla parin kuukauden lumet ja ite olin ainakin heti  valmis antamaan sille anteeksi mitä vaan, mutta tänään on toisenlaiset fiilikset. Todella toisenlaiset.

Siitä tunnistaa loman kun ei ole vielä kolmen jälkeen iltapäivällä pukenut päälleen vaan on pyjamassa koneella  Tämä päivä on taas alkanut tosi lupaavana löhöpäivänä...

Eilen olin isän & pikkusiskon kanssa kattomassa Kolmea muskettisoturia Tennispalatsissa yheksän näytöksessä, oltiin kotona siinä yhentoista ja kahentoista välissä. Siinä sitten leivottiin vielä teeleivät ja syötiin niitä voilla, mummin tekemällä kirsikkahillolla ja juustolla ♥ Nams.

Sitten tämä leffa. Tykkäsin kyllä, oli kyllä toosi erilainen kuin kirja (josta tykkään kovasti) mutta ei se hirveesti haitannut. Ja leffa oli kyllä toimintaa toiminnan perään, mut hyvät hahmot, hyvät näyttelijät (en puhu nyt Orlando Bloomista ;D), hyvät lavasteet + puvut ja oli kyllä toosi hauska. Se taisi nyt olla viimeistä iltaa finnkinossa.

Olin eilen käymässä äidillä, hain isälle öljyä ja koin pienen järkytyksen. Meidän Wilma -koira oli käynyt trimmauksessa ja näytti tajuttoman kauniilta, pieneltä ja pelokkaalta. Ja se oli aivan riemuissaan nähdessään mut, nuoli mun naamaa niin, että oli välillä pakko työntää vähän kauemmas että saisin hengitettyä. Sillä taisi olla ikävä, ja niin oli mullakin ♥ Ja se pieni kullannuppu taisi pelätä mun kameraa, hipsi äidin taakse kun otin sen esiin.
Se on Wippe 

2 kommenttia:

  1. VOOI VÄHÄN SSÖPÖ♥ :D Meidän kahesta ihanasta koirasta ei saa ikinä kunnollista kuvaa, ne ei näytä kuvassa läheskään niin söpöiltä mitä ne on oikeesti :o

    VastaaPoista
  2. Hehhee se on ♥ Koirist on vaikee saada kuvaa, ei vippekään näytä ihan tolta mutmut harvinaisen onnistunu kuva vaikka itse sanonkin ;D

    VastaaPoista