Hyvin vaihtelevalla tahdilla kirjoittelevan viisitoistavuotiaan helsinkiläisen tytön elämää, valokuvia, kirjoituksia ja joskus jopa runoja.

sunnuntai 1. tammikuuta 2012

New year

Terveppä terve!
Nyt on luvassa uuden vuoden perinteisiä ilotulituskuvia, kuulumisia ja vähän muutakin (ehkä).

Uuden vuoden vietin parhaan ystäväni (ja hänen perheensä) seurassa. Hyvin omituiset jutut, mutta hauskaa oli. Ja kuvasin. Ja kuvasin. Ja kuvasin. Niin kauan kunnes kameran akku loppui, hehe, ei tämäkään akku tunnu kestävän kovin kauan mutta toivottavasti se johtui vaan siitä, että kuvasin niin hirvittävän paljon.
Uuden vuoden valvomiset menivät ehkä hieman pieleen, koska menimme sänkyyn kahden aikaan ja simahdimme puoli kolmen aikoihin... Mutta hauskaa oli, paras vuosien 2011 ja 2012 vaihde ikinä ;D!

Paras ystäväni (täällä Miriel) kuvasi, kiitos <3
ja muokkaukset Picnikillä

















Sitä luvattua 'muuta' ei nyt sitten tullutkaan, koska näitä ilotulituskuvia tuli niin hiirveästi. Eikä edes mitään erityisen hyviä. Mut uuden vuoden juhlafiiliksen niistä kummiskin saa ;))

3 kommenttia:

  1. Vaikkei noista kuvista tietenkään näe sitä millasta se ilotulitus on ollu oikeesti, niin noi näyttää paljon hienommilta, mitä täällä oli... Ja tosta yhestä tuli mielees spagetti :D

    VastaaPoista
  2. Hehee :D Ei ne ihan tollasilta näyttäny, otin pitkällä valotusajalla niin niistä tuli just tollasta 'spagettia' ;DD

    VastaaPoista