Hyvin vaihtelevalla tahdilla kirjoittelevan viisitoistavuotiaan helsinkiläisen tytön elämää, valokuvia, kirjoituksia ja joskus jopa runoja.

perjantai 16. joulukuuta 2011

London ♥

Että heipähei vaan taas,
nyt saatte pienenpienen postauksen, joka koostuu vain ja ainoastaan haasteesta. Luulin tätä melko helposti, mutta sitten huomasinkin, että mulla on kaksi paikkaa, johon menemisestä unelmoin lähes yhtä paljon. Oli kuitenkin pakko valita toinen, joten valitsin sen, mikä tuli ensimmäiseksi mieleen: Lontoon!
Päivä 06: kuva viime kesästäsi
Päivä 07: kuva minne haluaisit mennä
Päivä 08: kuva lempikengistäsi
Kuva weheartitistä.
Lontooseen pääsy on yksi tämän hetken suurimmista unelmistani... Toinen paikka, minne haluaisin NÄÄÄÄÄIN paljon mennä, on Uusi Seelanti (the lord of the rings ♥) ja kolmas USA, siellä erityisesti New Mexico...

10 kommenttia:

  1. Hähhää, määkin haluan Lontooseen :D Ootaoota, mahtava idea; mä tuun Helsinkiin, ja siiten me autetaan yhessä mummoja katujen yli ja pyydetään siitä hyvästä tippiä, ja sitten ku on tarpeeks rahaa koossa, niin me mennään Lontooseen!!

    VastaaPoista
  2. Joo ihan mahtava idea ;DD Mul on toinenkin, joka alkaa kyl samalla tavalla: sä tuut Helsinkiin ja me molemmat tungetaan mun ystävän matkalaukkuun ;)) Se nimittäin lähtee lomalla Lontooseen ja oon toosi kade D: Mutmut sun ideas on kyllä parempi :DD

    VastaaPoista
  3. Sano sun kamulle, et hommaa sitten ison matkalaukun... :DD Mutmut ehkei mummoilla sittenkään tienaa tarpeeks... Jos vaikka ryöstetään pankki, nopeaa, kätevää ja tuottoisaa ;)

    VastaaPoista
  4. Aivan ;)) Tai voitetaan lotossa. Ääh, liian monimutkaista... varastetaan vaan lentokone ja lennetään ite Lontooseen ;)) Perillä voidaan sitten ryhtyä pankkiryöstäjiksi...

    VastaaPoista
  5. Ooou jeeahh! Ääh, olisitpa tääl, niin kuulisit on oh yeahin paljon paremmin ku täs sieluttomassa tekstissä ei kuule ollenkaan äänensävyjä D: Mut kuvittele se semmoseks mahtipontiseks ja rahisevaks, se on meikäläisen kunnon "oh yeah" ;)

    VastaaPoista
  6. paitsi että sitä ei voi kyl kuvitella...

    VastaaPoista
  7. Hehhee :DD Mä oon kyl aika hyvä kuvittelemaan ;)

    VastaaPoista
  8. heh liityin nyt sit lukijaks!:) Kivalta vaikuttaa!(:

    VastaaPoista
  9. Juuu, miekin mietin kahen vaiheil: lontoo vai italia :DD Mutta kai se italia on se lemppari.

    VastaaPoista
  10. Miia: tervetuloa ;)) ja kiitti :D
    Ronsku: hehhee, mulla italia ei oo niissä suurimmissa toiveissa, vaikka ois sinnekin ihana päästä... Vaik Venetsiaan ♥

    VastaaPoista