Hyvin vaihtelevalla tahdilla kirjoittelevan viisitoistavuotiaan helsinkiläisen tytön elämää, valokuvia, kirjoituksia ja joskus jopa runoja.

keskiviikko 28. joulukuuta 2011

Lomanalkukuulumisia

Heipähei ja anteeksi kun viime postauksesta on kulunut jo viikko...
On mulla siihen jonkunlainen selityskin: kiireitä on ollut ensin jouluvalmisteluissa ja sitten joulunpyhien vietossa ja isällekin on tullut siirryttyä ja täällä olen toosi vähän koneella. Ainakin verrattuna siihen, kuinka paljon ajastani käytän koneella oloon silloin, kun oon äidillä ;)
Tosiiaan, jos joku ihmetteli, että mitä? laittoiko Elanor hymiön? vastaus siihen on painava kyllä: nyt on käynyt vähän niin, että kun kirjoituksestani muutenkin tulee (ainakin omasta mielestäni) tosi kirjallisen ja vakavan kuulosta, niin pitää yrittää keventää sitä vähän hymiöiden avulla. Hymiölakossa olin kuitenkin ihan kiitettävän ajan...

Nyt kuitenkin aattelin kiduttaa teitä vähäsen kertomalla ensin todistuksestani ja sitten joulunäytelmän ensi-illasta, joka oli viime torstaina koulun joulujuhlassa. Sitten siirryn vähän ajankohtaisempiin aiheisiin ((;

Todistus oli ihan hyvä, huonompi kuin viime keväänä. Keskiarvon laskemisessa tuli vähän ongelmia: ekaa kertaa yrittäessäni sain tulokseksi n. 7,7 eikä se vois olla mahollista kun huonoin numero oli kasi... Toka tulos vaikutti sentään jo oikeammalta: 9,0714286, joka pyöristyy 9,1:een, eikös vaan? Toosin otin laskuihin mukaan käytöksen, joka on kymppi, hehee. Lukuaineiden keskiarvo yllätti: se oli 8,9 JOS en onnistunu mokaamaan laskuja jotenkin täydellisesti... Että meni hyvin joo, heh.
Haluisin kertoa joulunäytelmästä lisää, mutta jotenkin musta tuntuu että te kyllästyisitte lukemaan sitä, mutta ihan sama, kerron kuitenkin jotain.
Mun hovineitirooliasuun kuului torstaina tekoripset, jotka oli toosi pitkät ja omituiset, silmät vähän vuosi kun en oo oikeen tottunu pitämään niitä... Siihen kuulu kans pitkä, vielotinharmaa mekko, jossa oli vähän röyhelöiset hihat joita puvustuksen mukaan kuului pitää olkapäällä mutta joita minä ja neljä muuta tyttöä, joilla oli samanlaiset mut eriväriset mekot, haluttiin pitää sillai alhaalla (päätettiin kapinoida ja laitettiin ne alas; näytelmän jälkeen sitten puvustuksesta vastaava ope tuli valittamaan mulle tähän tapaan: "Ens näytöksessä sitten ette todellakaan voi pitää noita noin, muuten te näytätte joltain ihan muulta kuin hovineidoilta". Tanssijoilla sitäpaitsi oli paaljon avonaisemmat kaulukset yhdistettyinä mielenkiintoisiin tansseihin: kaikki kasit kutsukin tanssijoita hovihuoriksi ja meitä hovineitoja hovihaaremiksi ♥) ja sitten vielä harmahtava pitsiesiliina. Meikit oli melko näyttävät, niinku teatterimeikkien pitääkin olla ja hiukset tuntu tosi oudoilta: ystäväni letittivät näihin lyhyisiin, sekaisiin hiuksiin kaksi ranskalaista lettiä ja suihkuttivat tajuttoman määrän lakkaa... Siitä on varmaan vuosia kun mun hiukset on viimeksi ollu kiinni.
Niin siis lupasinko kertoa lyhyesti? No, asukuvaus on ohi ja siirryn muihin joulunäytelmäaiheisiin. Aloitetaas poikien tanssista. Joulunäytelmään kuuluu siis aina muutama tanssi, ja yhdessä niistä pojat tanssii. Se on aina sanoisinko mielenkiintoista nähtävää... Ne liikkeet on aika jänniä ja musakin oli tänä vuonna "I'm sexy and I know it". Toosin meiän koulun psykopaattiope pilas kaiken: se käski, että näytelmässä pitää soittaa semmonen versio, jossa ei kuulu kertosäkeen laulua. Pitkään se ei meitä näyttelijöitä haitannut: päätettiin huutaa verhoissa täysillä sitten se I'm sexy and I know it. Saatiin osa katsojistakin mukaan ja se ope meni tekniikalle huutamaan siitä; se kun luuli että tekniikka olikin laittanut alkuperäisen version. Saatiin hyvät naurut.
Sitten: joulunäytelmän es-episodi. Ekassa kohtauksessa yhen hovineidoista kuului tuoda pääpahikselle, prinssi Juhanalle, viinilasillinen (tyhjä sellainen), mutta viime tipassa päätettiin verhoissa vaihtaa se es -tölkkiin. Koko katsomo nauro ihan täysillä, kovimmin kuitenkin lukiolaisohjaajat, jotka tuijotti sitä tölkkiä täysin epäuskoisena... Oli toosi vaikeeta yrittää pitää pokkaa ;D
Laittaisin kuvia näytelmästä jos Henna -ystäväni viitsisi lähettää niitä mutta tunnen sen kyllä, joten voin sanoa saavani ne kuvat osapuilleen silloin, kun täytän viisikymmentä vuotta. 
Ei mulle nyt muuta hauskaa tule mieleen joulunäytelmästä, joten voidaan siirtyä tuoreempiin tapahtumiin. Aloitan (tai siis jatkan) eilisestä.


Kävin eilen kattomassa tuon Tintin seikkailut -leffan isäni, pikkusiskoni ja ystäväni kanssa, kun isällä oli neljä leffalippua käytettävänä, jotka piti käyttää eiliseen mennessä... Tarinaa oli kyllä muutettu toosi paljon, eikä toiminta ollu niin fiksua kuin sarjiksissa, vaan enemmän koheltamista, mutta leffa oli silti hauska ja hino, 3D toimi tosi hyvin.

Viime päivinä on tullu luettua, piirrettyä (en oo oikeesti piirtäny aikoihin... ehkä viimeksi toissa vuonna?), pelattua wiitä ja lojuttua muutenkin, rakastan lomia ♥ Taidan nyt lopettaa kirjottamisen tähän, tästä tuli muutenkin aaivan liian pitkä teksti. Taisin kyllä nähä unta, että päivittelin tänne tosi paljon noin yhden lauseen päivityksiä, joten ehkä tää on kuitenkin parempi? Kuviakaan ei nyt tule, kamera on äidillä. Sain siihen kyllä akun joululahjaksi, joten toivottavasti vika oli akussa eikä kamerassa, hehe...
Että moikka vaan ja yritän kirjotella mahollisimman pian uudelleen. Joululahjapäivitys tulee jossain vaiheessa. Ja se haaste...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti