Hyvin vaihtelevalla tahdilla kirjoittelevan viisitoistavuotiaan helsinkiläisen tytön elämää, valokuvia, kirjoituksia ja joskus jopa runoja.

perjantai 9. joulukuuta 2011

C'est la vie

Terve vaan kaikille.
Päätin nyt sitten haasteen varjolla tulla kertomaan tylsästä elämästäni tännepäin. Jos et oo huomannut, tossa alhaalla on uusi tarina, jonka kirjotin tässä tänään, käypä lukemassa ja kommentoimassa!
Elieli haaste.
Päivä 02: kuva siitä, mitä sinulla oli tänään päällä
Päivä 03: kuva siitä, mitä teit tänään
Päivä 04: kuva aamustasi
 Sori, surkea kuva. Aika hyvin siitä kuiteskin näkyy, mitä tein tänään: musiikkia, kirjottamista, datausta. Sain sentään jotain aikaankin: asensin noi iki-ihanat (huomaa sarkasmi) stereot, jotka on toosi isot järkäleet ja jotka sain ilmaseksi. Tärkeintä on se, että kyllä niillä pystyy levyjä kuuntelemään ja se se tärkein juttu kuitenkin on. Niille en kuitenkaan vielä oo löytänyt paikkaa, joten nyt ne on lattialla... Tänään oon sitten kuunnellut Anna Puuta ja Paradise oskaria, hehe... En löytänyt mistään sitä levyä, jota oisin mieluiten halunnu kuunnella, eli Panic! at the Discon Pretty. Oddia, mutta noi levyt löyty, joten...

Ai niin tuli nyt mieleen, niin on pakko hehkuttaa täällä. Kenellekkään tuskin on jäänyt epäselväksi, että partio on aaivan ihana harrastus ja iiso osa elämääni? Hyvä. Yks lippukunta (jos täällä on joku toosi tietämätön, niin lippukunta on verrattavissa urheiluseuraan...) järjestää joka vuosi semmosen kaupunkikilpailun  kuin Hiipivä haamu, siinä pitää mennä ryhmissä ympäri Helsinkiä ja tehä tehtäviä ja näin. No, meiän porukka (minä + viis mahtavaa ihmistä) oli siellä tänä vuonna ekaa kertaa ja tultiin kuudenneks! Sori, teiän pitää kestää nyt hetki ah-niin-harvinaista itsekehua: kuulemma meiän lippukunnassa ei kenelläkään koskaan oo menny niin hyvin... Hehe.

Että tämmöinen täysin turha ja tylsä postaus tällä kertaa. Silti saa kommentoida.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti