Hyvin vaihtelevalla tahdilla kirjoittelevan viisitoistavuotiaan helsinkiläisen tytön elämää, valokuvia, kirjoituksia ja joskus jopa runoja.

lauantai 18. helmikuuta 2012

Hiihtoloma!

Heipähei!
Oon nyt tänään melko iloinen kun loma alkoi viimein. Ehin kyllä tällä viikolla olla koulussa vaan kaks päivää, torstain (penkkarit!) ja perjantain (vanhat!) kun oon ollu kipeenä niinkuin tiedät jos oot lukenu viime postauksiani.
Vähän kuviakin multa nyt löytyy.

Keskiviikkona kipeenä oli tylsää, joten lakkasin kynnet. Niissä lukee SHERLOCKED.


Tais olla maanantain aamiainen - mummin tekemä runebergintorttu,
vadelmia ja hyvä kirja.
Ystävänpäivänä isä toi meille ruusuja ♥
Penkkarit torstaina! Pikkusisko keräsi ja mä söin - mahtava diili.
Tänä vuonna oli ainakin normidumlei, piparidumlei, aplarimangodumleja,
lakudumleja (ei kuvassa), oranssei, sinisii ja punaisii marianneja,
pihlajoita, omareita ja julioita. Nam ♥
Sitten kuvat loppu, joten pitää kertoo ilman kuvia.
Eilen koulussa oli vanhat, on aina yhtä ihanaa kuolata niiden mekkojen perään. Vikana sitten oli vielä valssi jonne kaikki voi mennä tanssimaan ja siellä sitten törmäilin kaikkiin. Oon surkea tanssimaan. Valssin askeleet menee vielä ilman paria mutta sitten jalat menee ihan sekaisin. En osaa viedä enkä seurata. Silti oli kyllä hauskaa pyörähdellä siellä kaikkien keskellä :D
Koulun jälkeen menin ystäväni luo, leivottiin voisilmäpullia, katottiin sitä disneyn vanhaa liisa ihmemaassa-piirrettyä. Omituisin leffa jonka oon ikinä nähny. Oltais haluttu kattoa kaksin karkuteillä, mutta kun ei ollut ni ei voinu mitään. Pullat oli kuitenkin hyviä ja muutenkin oli hauskaa.

Toissapäivänä koulussa oli enkunkoe ja penkkarit. Mä vietin osan välkistä kirjastossa juttelemassa. Oon tylsä ihminen, tiedän sen, mutta ei siellä metelissä ja tungoksessa jaksa olla. Koulun jälkeen jäin sinne vielä juttelemaan aika pitkäksi aikaa, oisin jääny pitemmäksikin mut piti lähteä silmälääkärille.
Saan siis lasit. Sen jälkeen näytän nörtiltä vielä enemmän kuin nyt. Ei siinä mitään (:

Onneks alkoi loma ♥ Mulla ei oo mitään sen ihmeempiä lomasuunnitelmia, jossain vaiheessa käyn kaupungilla, tapaan kavereita, pidän sherlockmaratonin muutaman kaverin kanssa ja ehkä meen yhelle kaverille yöksi... ja koulutöitäkin pitäis tehä...

Epäilen ettei kukaan jaksa lukea liian pitkiä postauksia joten lopetan tähän. Hyvää lomaa itse kullekin ja luultavasti kirjoitan taas pian!

4 kommenttia:

  1. Olet todella suloinen profiilikuvassasi
    qwii :-------)

    VastaaPoista
  2. Oikeesti rakastan noita sun kuvia, ne on niin hyvin otettu ja kaikkee♥ toi ruusuki on ihanana♥
    ja samaa mieltä ton liisa ihmemmaassa -leffasta, (meillä muuten on se dvd:nä, yllätysyllätys) jostain syystä se elokuva ärsyttää muo O___o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehe kiitos ♥
      ja se on jotenkin ärsyttävä munkin mielestä :D Samoin se kirja johon se perustuu... niissä ei oo päätä eikä häntää...

      Poista